2014. március 19., szerda

XXXXVI.Fejezet.: Régi barát.

Régi barát.
 Ancsa nem volt hajlandó velünk beszélni, reggeli közben azon gondolkoztunk hogy hogyan dobhatnánk fel egy kicsit. Lettivel eszünkbe jutott Ati Ancsa volt pasija és mai napod jó barátja. Virágéknak is tetszett az ötlet, kicsit kutakodtunk,  és sikeresen megtaláltuk Ati számát. Letti elvonult és felhívta, Ati amint megtudta hogy Ancsának valami baja van márt indult is, szerencsére Párizsban lakik Lettiéktől nem messze. Ati hamar ideért, nagyon siett, Ancsa ahogy meglátta a nyakába ugrott. Majd leültek a kanapéra és órákon át beszélgettek. Virág és Brunz elmentek vásárolni mert valami szuvenírt akartak haza vinni. Még Ancsáék a kanapén beszélgettek addig Dettivel és a fiúkkal teázgattam a konyhában. Letti és Ryan elvonultak az egyik szobába. A nyugodt teázgatásunkat egy ordítozás zavarta meg. Csak annyit láttunk hogy Ati feláll és azt ordítja.:
  • Elegem van, nem bírom tovább hallgatni..
Nem értettük hogy mi folyik itt de Ancsa se mondta el. Tök nyugodtan ültünk a kanapén amikor berontott Ati, kicsit vér foltos volt a pólója de nem volt annyira vészes. Ancsa egyből megölelte és megszólalt.:
  • Veled meg mi történt?- kérdezte ijedten.
  •  Csak beszéltem James-szel.
  • És megvert?
  • Ugyan így ismersz, persze hogy én basztam be neki egyet. 
  • Imádlak.- ölelte át ismét Atillát. 
Hagytuk őket beszélgetni a kanapén mi ( 1D-s fiúk, Detti, Patrick, Én) felmentünk összepakolni a cuccainkat. Lassan Virágék is vissza értek és ők is pakolásba kezdtek. Lecipeltük a bőröndöket, majd pár perc múlva elbúcsúztunk a többiektől és Letti kivitt minket a reptérre.  Tőle is elköszöntünk, majd felszálltunk a gépre. Niall kihasználta az alkalmat hogy tele tömje magát, ezért egész úton rendelgetett. A reptéren a fiúk testőrei vártak minket, Virágékat és Dettiéket kiraktuk a sarkon, majd mentünk haza. Nagyon fáradtak voltunk ezért gyorsan ágyba bújtunk, remélem holnap nem tervez senki semmien programot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése